Tjänster

Våra tjänster

Vår vision är sedan starten att vara ledande inom kranbil i Karlskoga.

Vi har många års erfarenhet av frakt och lyft. Den stora bredden i vår verksamhet gör oss säkra på att vi kan hantera ditt uppdrag.

Lyfttjänster Behöver du hjälp med att lyfta tung utrustning? Kanske har du köpt ett spabad som behöver lyftas på plats, en friggebod som behöver flyttas eller material som ska lyftas fram. Oavsett vad så står vi till förfogande.

Transporttjänster Förutom våra kranbiltjänster i Karlskoga erbjuder vi även ett brett utbud av transportlösningar, inklusive schaktning och grustransport. Transporttjänster är en betydande del av vår verksamhet, och ofta kombinerar vi dem med våra kranlyft- och kranbiltjänster.

Schakttransport Vi har många års erfarenhet när det gäller schaktning och grustransport. Under åren har vi utvecklat och strömlinjeformat våra transportlösningar för att ligga i framkant inom branschen, både när det gäller transport och kranbiltjänster i Karlskoga. Våra transporttjänster är inte bara effektiva och snabba utan överensstämmer också med tydligt definierade miljömål.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med transport eller kranbiltjänster!

Fler av våra tjänster

✔Tunga lyft ✔Transport ✔Specialtransport ✔Maskintransport ✔Mobilkran ✔Grustransport ✔Uthyrning av container ✔Storsäckar ✔Schakttransport ✔Bärgning ✔Båttransport ✔Sjösättning och upptagning av båt ✔Leverans av stenmaterial: Grus, Makadam, Singel, Jord, Stenmjöl ✔Kranväxlare ✔Trädfällning ✔Stubbfräsning 


Kontakter

Integritetspolicy & Cookies

Om Kranbil Karlskoga

Vi utför professionellt utförda lyft- och transportuppdrag. Vi finns här för alla kunder när dom behöver rätt kunskap, kompetens och utrustning för tunga eller komplicerade lyft och transporter

Hitta hit

Vi utför lyft och transportuppdrag i Karlskoga med omnejd. 

Scroll to Top